یکی از منابع مهمی که سرشار از پروتئین برای بدن انسان است، تخم مرغ می باشد. بیشترین میزان پروتئین تخم مرغ، در سفیده ی آن قرار دارد که با نام آلبومین، شناخته می شود. این ماده غذایی سالم، دارای ویتامین، پروتئین و املاح ضروری برای بدن است. همچنین تخم مرغ دارای اسید آمینه های ضروری نیز می باشد. تخم مرغ در پخت بسیاری از غذاها و تولید خوراکی های مختلف بسیار پرکاربرد است. در ادامه این مطلب می خواهیم در مورد استفاده تخم مرغ در گز صحبت کنیم.
بیشتر بخوانید: ۵ حقیقت جالب در مورد گز نمی دانید!
سفیده تخم مرغ، بیشترین میزان پروتئین موجود در تخم مرغ را به خود اختصاص داده است. برای تولید گزی با کیفیت و پوک، نیاز به سفیده تخم مرغ خالص داریم. بعد از جداسازی سفیده از زرده، در دستگاه های مخصوص سفیده زنی ریخته شده و با سرعت زیاد، به هم زده می شود. سپس سفیده تخم مرغ، تبدیل به ابر سفید غلیظی شده که در تولید گزی با کیفیت و خوش رنگ، نقش مهمی ایفا می کند.
با استفاده از عمل تبخیر، رطوبت از سفیده تخم مرغ، حذف می شود. خشک کردن سفیده تخم مرغ، مزایای زیادی دارد از جمله حمل و نقل راحت و آسان، کم شدن هزینه های جا به جایی، نگهداری و ماندگاری و رعایت بیشتر بهداشت در تولید آن اشاره کرد.
در تولید گز، ایجاد کف بیشتر، اولین توقعی است که از پودر سفیده تخم مرغ انتظار می رود. در صورتیکه پودر سفیده تخم مرغ با اندازه ی مناسبی از آب، مخلوط شود، می تواند کف زیاد وبا ماندگاری بالا، تولید کند. علت این موضوع، حفظ شدن پف سفیده تخم مرغ به دلیل ویژگی های بالای پروتئین سفیده تخم مرغ است.
پودر سفیده تخممرغ به علت خواص کاربردی مانند ایجاد کف، خاصیت نگهداری آب و حتی توانایی تولید امولسیون یکی از اجزاء متشکله بسیار با اهمیت در فرمولبندی محصولات غذایی است.
این سایت دمو قالب وردپرس فروشگاهی نیوکالا میباشد، هیچکدام از محصولات سایت برای فروش نمیباشد و صرفا برای نمایش کارکرد قالب میباشد. موفق باشید!
مشاهده