گز اصفهان، شیرینی سنتی و محبوب اصفهان است که به دلیل طعم فوق العاده ای که دارد، در بین مردم دیگر شهر ها و کشورها نیز محبوبیت یافته است. این نوع شیرینی سنتی و اصیل ایرانی، با توجه به نوع بسته بندی و مغزیجات استفاده شده در تولید آن، تقسیم بندی می شود. در ادامه این مطلب به بررسی انواع گز اصفهان و قیمت گز آردی اصفهان به صورت کامل می پردازیم.
انواع گز اصفهان و عوامل موثر بر قیمت گز آردی اصفهان
گز اصفهان یکی از شیرینی های اصیل و خوش طعم ما ایرانی ها است. در گذشته گز اصفهان به صورت گز آردی در بازار عرضه می شد. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و تغییر سبک و سلیقه مردم، انواع گز در بسته بندی و با طعم های متنوعی به بازار عرضه شده است. گز اصفهان را می توان از لحاظ بسته بندی و نوع مغزیجات به کار رفته در آن، تقسیم بندی کرد. در ادامه ضمن معرفی انواع گز، به بررسی قیمت گز آردی اصفهان نیز می پردازیم:انواع گز از لحاظ نوع بسته بندی
گز آردی
گز اصفهان را بر اساس نوع دسته بندی نیز می توان در انواع مختلفی قرار داد. یکی از انواع گز از لحاظ نوع بسته بندی، گز آردی است. گز آدری از قدیمی ترین نوع این شیرینی است که در قطعات کوچک برش داده می شود. سپس این قطعات را در لایه ای از آرد قرار می دهند. بسیاری از اصفهانی های اصیل، از گز آردی در مجالس خود استفاده می کنند. قیمت گز آردی اصفهان با توجه به نوع بسته بندی، مغز به کار رفته در آن و همچنین وزن هر بسته متفاوت خواهد بود. گز آردی اغلب به شکل دایره و مستطیل بوده و به دلیل قرار دادن آنها در آرد، ماندگاری طولانی تری دارد. مثل گز دردشتیگز لقمه ای
گز لقمه ای یکی دیگر از انواع گز اصفهان است که از سفیده تخم مرغ، شکر، گلوکز، گز انگبین و عسل طبیعی درست می شود. در بسته بندی گز لقمه ای، هر تکه گز در بسته بندی جداگانه قرار دارد. به همین دلیل ماندگاری آن بیشتر و جابجایی آسانتری نیز خواهد داشت. امروزه به سبب صادرات عمده گز اصفهان به دیگر کشورها و استقبال بالای مردم دیگر شهرها از این نوع شیرینی، گز لقمه ای محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. قیمت گز آردی اصفهان با بسته بندی مجزا و حرفه ای، در وزن های مختلف و در برندهای متنوع ارائه می شود.سوهان گزی
سوهان و گز یکی از پرطرفدارترین شیرینی های سنتی در ایران است. با محبوبیت بالای این دو نوع شیرینی در میان مردم، اغلب تولیدکنندگان برطرف تصمیم گرفتند با ترکیب آنها یک محصولی جدید و با طعم ویژه را تولید کنند. با خرید سوهان گزی می توانید به صورت همزمان از طعم گز و سوهان لذت ببرید. سوهان گزی یکی از بهترین گزینه ها برای پذیرایی مجالس شما خواهد بود. ضمن اینکه می توانید سوهان گزی را به عنوان سوغاتی برای عزیزان خود خریداری کنید. برای اطلاع از قیمت گز آردی اصفهان و سوهان گزی می توانید به سایت ما و درباره گز مراجعه کنید.گز انگشت پیچ
گز انگشت پیچ یکی از انواع گز اصفهان است که برای تولید آن از هیچ نوعی مغزیجاتی استفاده نمی شود. گز انگشت پیچ بهترین گزینه برای کودکان و افراد مسن خواهد بود.انواع گز بر اساس انواع مغز ها
گز بادامی
با خرید گز بادامی شما می توانید یکی از خوش طعم ترین مزه ها یا تلخ ترین را تجربه کنید. می دانید که بادام درختی یکی از انواع مغزیجات پرطرفدار و با ارزش غذایی بسیار زیاد است. اما با این وجود، احتمال تلخ بودن این مغز نیز بسیار زیاد است. استفاده از مغزیجات باکیفیت و تازه از بروز چنین اتفاقی جلوگیری می کند. شما می توانید انواع گز آردی با مغز بادام را با قیمت ویژه از گز اصفهان خریداری کنید. برای مشاهده قیمت گز آردی اصفهان، به سایت ما مراجعه کنید.گز پسته ای
گز پسته ای یکی از محبوب ترین نوع گز در میان مردم است. مغز پسته با طعم دلنشین و ارزش غذایی بالایی که دارد، بهترین گزینه برای تولید گز خواهد بود. گز پسته ای اصفهان در بسته بندی متنوع در بازار وجود دارد. یکی از احتمالات این است که "گز پستهای" به ترکیبی از شیرینی گز و پسته اشاره دارد. شیرینی گز پستهای یک دسر محبوب ایرانی است که با ترکیب طعم شیرین و لطیف گز با مزه مغذی و خوش طعم پسته تهیه میشود. این نوع شیرینی معمولاً در عیدها، جشنها و مراسم خاص سرو میشود و مورد استقبال بسیاری از افراد قرار دارد. حتی شما می توانید با خرید گز مخلوط بادام و پسته، همزمان دو طعم جذاب را در کنار هم داشته باشید. لازم به ذکر است که کیفیت و میزان مغز پسته به کار رفته در تولید گز، ارتباط مستقیم با قیمت آن دارد.طرز تهیه:
- تهیه گز: در یک قابلمه، شهد و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بجوشانید تا شکر کاملاً حل شود و مایع به غلظت مناسب برسد.
- اضافه کردن آرد: آرد را به تدریج به مخلوط شهد و شکر اضافه کرده و همزمان هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
- پختن مایه: مایه را به مدت حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا غلظت بیشتری پیدا کند و کمی غلیظتر شود.
- اضافه کردن پسته: پسته خرد شده را به مایه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- ریختن در قالب: مایه آماده شده را در قالب چرب شده بریزید و سطح آن را صاف کنید.
- تزیین: روی گز پستهای را با کنجد و پسته خرد شده تزئین کنید.
- سرد شدن و برش دادن: اجازه دهید گز خنک شود و سپس به اندازههای دلخواه برش دهید.