سبد خرید 0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

سبد خرید 0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

هر آنچه باید درباری شرایط و روش های نگهداری گز کرمانی بدانید!

شرایط و روش های نگهداری گز کرمانی

گز و سوهان اصفهان، به دلیل نداشتن مواد افزودنی و نگهدارنده، از کیفیت بالایی برخوردار می باشند. با توجه به این موضوع که مواد اولیه مرغوب، دارای ارزش و قیمت بالایی است، نحوه استفاده و نگهداری طولانی مدت از گز و سوهان بسیار مهم است. در این مطلب، شما را با عوامل مخرب، شرایط و روش های نگهداری گز کرمانی که جزو خوراکی ها و سوغات اصلی اصفهان به حساب می آید، آشنا خواهیم کرد.

 

چه عواملی سبب از بین رفتن تازگی گز کرمانی می شود؟

 

گز کرمانی، دارای بافت کشسان و منسجمی است. در صورتی که در جای مناسبی نگهداری نشود،  کشسانی خود را از دست داده و بافت پفکی پیدا خواهد کرد. این بافت شاید نرم باشد ولی تازه و خوشمزه نخواهد بود. در ادامه، عوامل موثر بر کیفیت و تازگی گز کرمانی و شرایط و روش های نگهداری گز کرمانی را بررسی خواهیم کرد.

 

حرارت

یکی از شرایط و روش های نگهداری گز کرمانی، دور نگه داشتن آن از حرارت است. بهترین دما برای نگهداری گز، دمای 25 درجه سانتیگراد یا همان دمای معمول اتاق است. حرارت بالا باعث تبخیر شدن رطوبت گز و در نتیجه خشک شدن آن میشود. شاید ندانید به چه علت نباید گز را در معرض تابش نور خورشید قرار داد؛ نور خورشید باعث رسیدن حرارت بیش از حد معمول به گز می شود. در نتیجه عطر گلاب و طعم عسل و انگبین را کم خواهد کرد. این موضوع، کیفیت و ارزش غذایی گز را از بین خواهد برد.

 

رطوبت

 

یکی دیگر از نکات مهم در شرایط و روش های نگهداری گز کرمانی، دور نگه داشتن آن از رطوبت است. بهترین عامل برای رشد و تکثیر قارچ و باکتری، رطوبت می باشد. باکتری ها و قارچ ها برای رشد و تکثیر، به مواد قندی نیاز دارند و به راحتی آن را به مصرف می رسانند. این در حالی است که مصرف چربی برای باکتری و قارچ ها، سخت و دشوار است. بهترین بسته بندی برای نگهداری گز، بسته بندی متالایز ضدآب است. محصولات گز اصفهان، با استفاده از این بسته بندی، به راحتی تا چندین ماه قابل نگهداری و مصرف می باشند؛ بدون اینکه کیفیت، تازگی و خوشمزگی  خود را از دست بدهد. گز آردی اصفهان، اگر در معرض رطوبت قرار گیرد، نسبت به سایر گزها، آسیب پذیرتر خواهد بود.

 

نور خورشید

گز و سوهان مرغوب و درجه یک، به دلیل عدم استفاده از مواد نگهدارنده، نباید در معرض تابش نور خورشید قرار بگیرند. نور خورشید دارای اشعه UV است که باعث خراب شدن گز و سوهان میشود. گز کرمانی اصفهان با استفاده از بسته بندی غیر شفاف متالایز ضد UV، این مشکل را برطرف کرده و مانع فساد و خرابی گز و سوهان شده است. پس یکی از موارد هم در شرایط و روش های نگهداری گز کرمانی، دور نگه داشتن انواع گز کرمانی از نور خورشید است.

 

میزان ماندگاری انواع گز اصفهان

میزان ماندگاری انواع گز اصفهان

گز لقمه ای

بسته بندی متمایز گز لقمه ای اصفهان، باعث شده تا گز لقمه ای در معرض هوا قرار نگیرد. استفاده از بسته بندی غیر شفاف متالایز گز اصفهان، مانع برخورد نور به گز شده و ماندگاری و خوشمزگی گز را در دمای محیط منزل حفظ خواهد کرد؛ این نوع بسته بندی سبب می شود که گز تا 4 ماه مانند روز اول تازه و باکیفیت بماند.

 

گز آردی اصفهان

برای اینکه بتوانید از گز آردی به مدت بیشتری استفاده کنید و تازگی و کیفیت آن حفظ شود، بهتر است در مقادیر کم و با فاصله زمانی کمتری خریداری شود. آرد به علت جذب رطوبت گز، باعث خشک شدن آن میشود.

 

بهترین روش نگهداری گز اصفهان و گز کرمانی

 

اگر قصد دارید گز را برای مدت طولانی نگهداری کرده و از آن استفاده کنید، بهتر است آن را در دمای مناسب و جای خشک وخنک قرار دهید. این کار بهترین شرایط و روش های نگهداری گز کرمانی است.

بهترین مکان برای نگهداری از گز، فریزر است. با این کار رطوبت گز حفظ شده و گز تازه و نرم باقی می ماند. دمای فریزر مانع از فعالیت باکتری ها و قارچ ها شده و به حفظ سلامت و کیفیت گز کمک خواهد کرد. برای نگهداری کوتاه مدت از گز، بهتر است آن را در دمای معمول اتاق بین 20 تا 25 درجه سانتیگراد قرار دهید. سرمای بیش از حد باعث یخ زدگی و از بین رفتن بافت و کیفیت گز می شود.

بهتر است قبل از قرار دادن گز درون فریزر، از محکم بودن بسته بندی آن مطمئن باشید. در غیر این صورت، گز را درون کیسه فریزر قرار داده تا مانع ورود هوا به داخل آن شوید. این شرایط و روش های نگهداری گز کرمانی سبب حفظ کیفیت آن خواهد شد.

گز آردی حتما باید درون ظروف در دار قرار داده شوند تا خشک نشده و با کیفیت باقی بماند.

 

گز با کیفیت آردی چه ویژگی هایی دارد؟

گز با کیفیت آردی چه ویژگی هایی دارد؟

از ویژگی های خوب و با ارزش گز، گرم و مقوی بودن آن است. این خصوصیت به دلیل وجود موادی همچون انگبین، گلاب، هل، عسل و…در ترکیبات آن است. به همین در مناطق سردسیر، جزو خوراکی های مورد علاقه و پرمصرف مردم این نواحی می باشد. گز آردی کرمانی در دو مدل مغزدار و بدون مغز تولید می شود که نوع بدون مغز آن طرفداران خاص خود را دارد. گز آردی مغزدار پسته و بادام و یا مخلوطی از هر دو مغز، به دلیل پرطرفدار بودن آنها، به صورت انبوه تولید و عرضه میشود.

 

نمایندگی فروش گز کرمانی

بسته بندی زیبا و با کیفیت گز و داشتن استاندارد و مجوزهای بهداشتی، باعث جذب بیشتر مشتری و اطمینان از خرید خواهد شد. اینکار در افزایش بازارهای داخلی و خارجی کمک شایانی خواهد کرد. گز کرمانی اصفهان، به دلیل دارا بودن کیفیت و استانداردهای لازم، توانسته بازار خوبی را در داخل و خارج از کشور پیدا کند. کشورهای حوزه خلیج فارس و سایر کشورهای همسایه، استقبال خوبی از محصولات گز اصفهان و گز کرمانی داشته و باعث رونق اقتصادی و ارزآوری مناسبی برای کشور عزیزمان شده است. برای خرید وتهیه این محصول خوشمزه و مغذی، به نمایندگی گز کرمانی در میدان نقش جهان اصفهان مراجعه و خرید مناسبی را داشته باشید.

 

دیدگاه شما

2 دیدگاه

  1. مائده نجاتی گفت:

    گز اصفهان یکی از گزهای خوب است
    خرید گز اصفهان را بهتتون پیشنهاد میکنم

استفاده از مطالب گز اصفهان برای مقاصد غیرتجاری با ذکر نام گز اصفهان و لینک به منبع بلامانع است.

طراح و اجرا شرکت آژانس مهندسی موج دیجیتال

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.