این سایت دمو قالب وردپرس فروشگاهی نیوکالا میباشد، هیچکدام از محصولات سایت برای فروش نمیباشد و صرفا برای نمایش کارکرد قالب میباشد. موفق باشید!

مشاهده
سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

خانه » گز اصفهان » گز پروبیوتیک چیست ؟

گز پروبیوتیک چیست ؟

امروزه بیماری های گوارشی در بین مردم بیشتر از گذشته شایع شده است. تغییر سبک زندگی مردم، آلودگی هوا، غذا و حتی نوع غذایی که روزانه مصرف می کنند. همگی سبب بروز بیماری های مختلف شده است. در همین حال، مصرف غذاهای پروبیوتیک ممکن است برای برخی افراد مفید باشد.اما پروبیوتیک چیست و در چه خوراکی هایی استفاده می شوند؟ در ادامه به این سوال پاسخ داده و در مورد گز پروبیوتیک صحبت کرده ایم.

پروبیوتیک چیست؟

پروبیوتیک، به باکتریهای مفیدی گفته میشود که برای سلامت و بهبود عملکرد دستگاه گوارش و همچنین سلامت روده بزرگ، بسیار مفید می باشند. باکتری پروبیوتیک، مانع رشد باکتریهای خطرناک شده و رشد آنها را کنترل میکند. اثری که باکتریهای خطرناک بر دستگاه گوارش دارند، ایجاد عفونت و التهاب روده ها می باشد؛ باکتری پروبیوتیک، نقش متعادل سازی بین باکتریهای خوب و بدن را در بدن ایفا میکند. نتیجه این متعادل سازی، عملکرد بهتر بدن و دستگاه گوارش است. در ادامه این مقاله، اطلاعاتی در ارتباط مواد پروبیوتیک و گز پروبیوتیک، در دسترس شما قرار خواهیم داد.

فواید پروبیوتیک چیست؟

در بدن افراد بالغ و بزرگسال، حدود یک و نیم کیلوگرم پروبیوتیک‌، وجود دارد. پروبیوتیک، اثرات مخرب استفاده از آنتی بیوتیکها را کاهش داده و سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهد. هضم غذا را افزایش داده و التهابات روده را کمتر میکند. پروبیوتیک ها، باعث افزایش جذب ویتامین B شده و زیبایی و شادابی پوست را افزایش میدهد. در زنان، باعث سلامت و افزایش عملکرد رحم میشود. گز پروبیوتیک تولید شده توسط گز اصفهان، به شما این امکان را می دهد تا علاوه بر خوردن یک شیرینی خوش طعم، سلامت خود را نیز تضمین کنید. برای بیشتر کردن باکتری ‌های پروبیوتیک در بدن دو روش وجود دارد: ۱: استفاده از مواد غذایی که دارای باکتری پروبیوتیک می ‌باشند. ۲: قرص ‌های پروبیوتیک

کدام مواد غذایی حاوی پروبیوتیک هستند؟

  • چای کامبوجا
  • شیر
  • کفیر
  • کلم ترش
  • شکلات تلخ
  • ترشی
  • کیمچی
  • ماست
  • گز پروبیوتیک
  • برخی از مواد غذایی غنی شده با پروبیوتیک

مصرف پروبیوتیک چه عوارضی دارد؟

در روزهای اول استفاده از پروبیوتیک ها، ممکن است به ندرت عوارض جانبی  کمی ایجاد شود که به مرور از بین خواهد رفت. این عوارض شامل:

●       عوارض گوارشی

اگر از پروبیوتیک‌هایی استفاده می‌کنید که حاوی نوع خاصی از مخمر هستند، معمولاً متوجه تغییرات در نحوه عملکرد معده یا احساس تشنگی شدید می‌شوید. این موضوع به دلیل زیستگاه باکتری پروبیوتیک در روده است که باعث ایجاد نفخ، پری بیش از در ناحیه شکمی و تولید گاز بیشتر در روده می شود. همچنین عدم تخلیه کامل روده، گرفتگی و اسپاسم روده نیز از عوارض آن می باشد. همه این موارد، بعد از سپری شدن چند هفته، از بین خواهند رفت. بنابراین مصرف گز اصفهان پروبیوتیک برای این دسته از افراد توصیه نمی شود.

سردرد

سردرد، به علت استفاده از برخی غذاهای پروبیوتیکی ایجاد میشود. دلیل این اتفاق، وجود آمینو اسیدها، در زمان مرحله تخمیر، به علت دارا بودن ترکیبات نیتروژن دار است. این در حالی است که مکمل های پروبیوتیکی،  سردرد ایجاد نخواهند کرد.

واکنش منفی با آلرژن‌ها

اکثر محصولات پروبیوتیک، از لبنیات تولید شده اند و ممکن است افرادی که به لاکتوز یا قند شیر حساسیت دارند، نسبت به این فراورده ها نیز، واکنش آلرژیک نشان دهند. علایمی چون نفخ معده و دل درد، از عوارض آن به حساب می آید. بهتر است این افراد، از محصولات غیر لبنی حاوی پروبیوتیک استفاده کنند. در صورتی که به این مواد حساسیت دارید، گز  اصفهان پروبیوتیک بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

گز پروبیوتیک چیست؟

گز پروبیوتیک یا گز اصفهان فراسودمند، از شیرینی های سودمندی است که توسط گز اصفهان، تولید می شود. ترکیبات این گز، مانند سایر گزها، شامل گلوکز، سفیده تخم مرغ، شکر، گلاب، آب‌ و انواع مغزها می باشد. مصرف این گز اصفهان باعث کاهش سطح کلسترول خون و تنظیم فشار خون در افراد مبتلا به کلسترول بالا می شود. سلامت بدن را در طولانی مدت حفظ می کند و از علائم پیری زودرس پوست جلوگیری می کند. این گز، در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و مجاری ادراری، نقش به سزایی دارد. همچنین کسانی که نسبت به لاکتوز محصولات لبنی، حساس هستند، با مصرف مداوم این گز اصفهان، مشکلشان برطرف شده و نسبت به لاکتوز، واکنش آلرژیک نخواهند داشت.

چه افرادی منع مصرف گز پروبیوتیک هستند؟

افراد سالم، ممنوعیتی در مصرف گز پروبیوتیک نداشته و روزانه چند عدد می توانند مصرف کنند. اما افرادی که مبتلا به دیابت هستند، نباید بیشتر از یک عدد از گز پروبیوتیک مصرف نمایند. افرادی که به تازگی در ناحیه دستگاه گوارش، عمل جراحی داشته اند، نباید از گز پروبیوتیک استفاده کنند.همچنین از آنجایی که این خراطین حاوی باکتری های پروبیوتیک است، استفاده از آن برای افراد مبتلا به بیماری های عفونی و نقص ایمنی مانند ایدز و هپاتیت ممنوع است. زیرا بدن این افراد به دلیل ضعف ایمنی نمی تواند حتی به کوچکترین باکتری ها نفوذ کند و با مشکلات خاصی مواجه می شوند.

نحوه نگهداری گز پروبیوتیک

نحوه نگهداری گز آردی و گز لقمه پروبیوتیک، مانند سایر گزها می باشد. اگر این گز را در محیطی خشک و خنک نگهداری کنید، تا مدتی می توانید از آن استفاده کنید. اما اگر قصد نگهداری طولانی مدت آن را دارید، بهتر است گز را درون فریزر قرار دهید، زیرا زمانی که گز منجمد می شود، میکروارگانیسم های آن حفظ شده و خاصیت خود را حفظ خواهد کرد.  

استفاده از مطالب گز اصفهان برای مقاصد غیرتجاری با ذکر نام گز اصفهان و لینک به منبع بلامانع است.

طراح و اجرا شرکت آژانس مهندسی موج دیجیتال

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.