همانطور که میدانید، برای شروع هر کاری نیازمند به یک سری لوازم و تجهیزات مخصوص برای انجام فعالیت مورد نظر هستیم. این مسئله در مورد پخت و تولید گز نیز صدق می کند. از زمان پخت، تولید و بسته بندی گز، نیازمند به تجهیزات و امکاناتی هستیم تا محصولی سالم و باکیفیت و مطابق با استانداردهای روز دنیا به بازار عرضه نماییم. در ادامه به معرفی دستگاه تولید گز خواهیم پرداخت.
میکسر یا مخلوط کن، دستگاهی است که دارای بدنه ای دو جداره یا سه جداره از جنس استیل و پمپ دنده ای و موتور است. با استفاده از این دستگاه تولید گز موادی همچون شکر، آب و گلوکز مایع با یکدیگر مخلوط شده و محلولی شفاف ایجاد می کند.
از این دستگاه در آماده سازی خمیر شکلات و آماده سازی سایر مواد قنادی نیز استفاده می شود.
پاتیل، دیگ های دو جداره ای هستند که وظیفه آن ها تبدیل سیاه چاشنی به گز، توسط فرایند هوادهی یا حرارت دهی است. جنس این دیگ ها معمولا از مس، آلومینیوم و استیل است.
در فرایند حرارت دهی، از دیگ های دوجداره استفاده می شود. در این روش بخار بین دو جداره دستگاه در حال گردش است و حرارت را به مواد درون دیگ منتقل می کند.
برای پخت محصولاتی مانند تافی و پاستیل، به درجه حرارتی بین 75 تا 122 درجه سانتیگراد نیازمند هستیم.
محصولاتی مانند آب نبات و شربت ها نیز به درجه حرارتی بین 138 تا 148 درجه سانتیگراد نیازمند است.
با استفاده از این دستگاه، پودر سفیده تخم مرغ با آب و گلاب ترکیب شده و پس از هم زدن با این دستگاه، به توده ای حجیم و سفید برای پخت گز، تبدیل می شود.
این همزن ها، دارای تیغه هایی شیبدار هستند تا جریان طولی در مخازن افزایش پیدا کند. سرعت این همزن ها به 20 تا 150 دور در دقیقه می رسد. ساده ترین مدل این همزن ها، تسمه ای استیل دارد که به 50 تا 70 درصد قطر مخزن می رسد.
وظیفه این دستگاه تولید گز، برش تکه ای گز است. روی گز با عبور از دو غلطک آجدار، خط افتاده و اندازه آن معلوم می شود ولی به طور کامل از همدیگر جدا نمی شوند.
با استفاده از این دستگاه، برش های طولی و عرضی بر روی گز ایجاد می شود به گونه ای که لقمه های گز به طور کامل از هم جدا خواهند شد. ایراد این دستگاه، جرم گرفتن تیغه ها بر اثر داغ شدن است.
شکل دادن یعنی قالب زدن مواد غذایی خمیری، به اندازه ها و شکل های گوناگون است. با استفاده از این دستگاه، خمیر گز به شکل استوانه ای در می آید. سپس توسط تیفه هایی به اشکال گل ریز و کل درشت برش داده می شود.
با استفاده از این دستگاه تولید گز، اطلاعات و مشخصات ذخیره شده در کامپیوتر، بر روی کالای مورد نظر چاپ می شود. به این صورت که دستگاه با استفاده از چشم الکتریکی تعبیه شده بر روی آن، به محض مشاهده محصول، جوهر خود را پر آب کرده و مشخصات بر روی محصول چاپ میگردد.
برای تولید گز با روکش شکلات، نیازمند دستگاه ها و امکانات خاصی هستیم. این دستگاه ها شامل موارد زیر است
این دستگاه دارای بدنه اي از جنس استیل و دو جداره می باشد. وظیفه این دستگاه تولید شکلات مایع است که از آن برای روکش کردن گز استفاده می شود. این دستگاه دارای یک خروجی در قسمت پایین مخزن و یک الکتروموتور برای تامین نیروی هم زن آن است.
این دستگاه دارای مخزن شکلات، مخزن آب گرم و سیستم تنظیم ضخامت شکلات می باشد. پس از آماده شدن گز، آن ها بر روی یک نقاله سیمی قرار می گیرند. این نقاله دارای سیم های بسیار نازک و ضد زنگ است. اضافات شکلات مایع پس از ریخته شدن بر روی گز، روی ظرفی که زیر این نقاله قرار دارد جمع می شود. سپس با استفاده از یک دمنده، شکلات اضافی روی سطح گز گرفته شده تا سطح گز یکدست و صاف گردد. سیم های نازک روی نقاله، غلطک و یا دیسک، وظیفه ایجاد شکل و یا برش هایی ظریف برای زیباتر شدن سطح گز شکلاتی را بر عهده دارند.
پس از روکش کردن گز با شکلات مایع، باید آن را سرد و جامد کرد تا قابل نگهداری و ماندگاری شکلات بر روی سطح گز شد. به همین منظور، با عبور دادن گزهای شکلاتی از تونل سرد کننده، دمای آن را کاهش داده و شکلات سفت می گردد. سپس محصول تولید شده به مدت 48 ساعت در دمای 22 درجه سانتیگراد نگهداری می شود.
در این مطلب به معرفی دستگاه های مورد نیاز برای تولید گز و کاربرد آنها پرداختیم.در انتها نیز در مورد تولید گز شکلاتی در اصفهان صحبت کردیم.
لازم به ذکر است که علاوه بر کیفیت متریال، استفاده از دستگاه های با کیفیت و مدرن در تولید گز نیز اهمیت بالایی دارد. اگر قصد خرید گز با بهترین کیفیت و قیمت را دارید، با کارشناسان ما در گز اصفهان تماس بگیرید.