گز اصفهان یکی از معروف ترین سوغاتی های این شهر است؛ در ابتدا این شیرینی خوش طعم تنها در مهمانی ها و مجالس این استان دیده میشد. اما رفته رفته و با افزایش این محصول به شهر ها و کشورهای دیگر، گز اصفهان شهرت جهانی پیدا کرد. گزها در انواع مختلفی تولید و به بازار عرضه می شود. در ادامه این مطلب می خواهیم در مورد فرایند تولید گز صحبت کنیم. همراه ما باشید.
در فرایند تولید انواع گز با روکش شکلات، ابتدا شکر آسیاب شده تا حالت پودری مانند پیدا کند. پس از آن روغن جامد را حرارت می دهند تا به صورت مایع درآمده و آن را به پاتیل بخار منتقل می کنند. در این مرحله دمای روغن نباید بیشتر از 70 درجه سانتی گراد باشد.
پس از آن باید زرده تخم مرغ، شکر پودر شده و روغن را با یکدیگر ترکیب می کنند. پس از یکدست شدن مواد، شیر خشک، پودر آب پنیر و پودر کاکائو را اضافه می کنیم. سپس وانیل و پودر قهوه اضافه می گردد. بعد از اتمام همه ی این مراحل، مواد 24 ساعت داخل مخلوط کن باقی می ماند. اکنون زمان روکش کردن گز با کاکائو است.
درجه یخچال را روی 5 تا 10 درجه سانتیگراد تنظیم کنید؛ بهترین درجه در طی این فرایند، 42 تا 45 درجه سانتیگراد است. برای روکش کردن گز نیز باید دما بین 42 تا 46 درجه سانتی گراد باشد.
این سایت دمو قالب وردپرس فروشگاهی نیوکالا میباشد، هیچکدام از محصولات سایت برای فروش نمیباشد و صرفا برای نمایش کارکرد قالب میباشد. موفق باشید!
مشاهده