یکی از خوش طعم ترین شیرینی های اصیل ایرانی، گز اصفهان است. این شیرینی که به سوغات اصفهان در کل جهان شهرت دارد، توانسته محبوبیت زیادی بین مردم پیدا کند. گز اصفهان از گذشته تاکنون طبق یک دستورالعمل خاص تولید و به بازار عرضه می شود. اما در حال حاضر به دلیل کمیاب شدن برخی از مواد اولیه، از ترکیبات دیگری برای تولید این محصول استفاده می کنند. در این مطلب می خواهیم در مورد استفاده از شکر در گز صحبت کنیم.
میزان استفاده از شکر در گز اصفهان، اثر مستقیم ومهمی بر کیفیت، بافت، طعم و سلامت محصول تولیدی خواهد گذاشت. استفاده از شکر در گز بیش اندازه و سایر شیرین کننده ها، نقش مهمی در سلامت افراد جامعه خواهد داشت. امروزه با پیشرفت علم و افزایش تحقیقات، حساسیت نسبت به سلامت افراد و کاهش بیماری هایی همچون دیابت، چاقی، بیماریهای کلیوی، سلامت و بهداشت دهان و دندان و سایر بیماری هایی که ارتباط مستقیمی با میزان مصرف قند و شکر و شیرین کننده ها دارند، بیشتر شده است. بنابراین سعی می شود تا با استفاده از روش های جدید، از بروز این آسیب ها جلوگیری به عمل آید. اگر قصد خرید گز اصفهان را دارید، پیشنهاد می کنیم از فروشگاهی معتبر خرید کنید. همچنین به ترکیبات درج شده پشت بسته بندی آن نیز توجه کافی داشته باشید.
گز با مغز بادام خوشمزه و دوست داشتنی
گز با مغز پسته و معرفی انواع پسته مورد استفاده در گز
این سایت دمو قالب وردپرس فروشگاهی نیوکالا میباشد، هیچکدام از محصولات سایت برای فروش نمیباشد و صرفا برای نمایش کارکرد قالب میباشد. موفق باشید!
مشاهده